Zakweegschaaltjes

On Balance Shine Regenboog zakweegschaal [100x0,01]

Zakweegschaal On Balance Shine Regenboog 100 x 0,01 g
€ 21,50
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Zakweegschaal On Balance Shine Regenboog

De Shine is 's werelds eerste volledig goud of gekleurd verchroomde zakweegschaal,  verkrijgbaar in zowel goud- als  regenboogkleuren. 

Uniek ontwerp

De Zakweegschaal On Balance Shine Regenboog 100 x 0,01 g is een unieke, compacte en zeer nauwkeurige weegschaal die perfect is voor onderweg. Deze kleine maar krachtige weegschaal heeft een maximale weegcapaciteit van 100 gram en een ongelooflijk precieze gevoeligheid tot op 0,01 gram. Dit maakt hem ideaal voor het afwegen van kruiden, sieraden, edelstenen, en nog veel meer.

Wat deze weegschaal echt onderscheidt, is zijn prachtige regenboogontwerp. De glanzende, reflecterende oppervlakte maakt een statement, terwijl het compacte formaat en lichte gewicht zorgen dat deze weegschaal gemakkelijk in je zak past. Het is niet alleen een handige tool, maar ook een leuke en stijlvolle accessoire.

De Zakweegschaal On Balance Shine Regenboog is ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het beschikt over een eenvoudig te lezen LCD-scherm met achtergrondverlichting, zodat je je metingen duidelijk kunt zien, zelfs bij weinig licht. Bovendien heeft het een automatische uitschakelfunctie die de batterij bespaart wanneer de weegschaal niet in gebruik is.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, nauwkeurige en stijlvolle weegschaal die je overal mee naartoe kunt nemen, dan is de Zakweegschaal On Balance Shine Regenboog 100 x 0,01 g een uitstekende keuze.

Drie jaar ontwikkeling

Dit specifieke project heeft meer dan 3 jaar ontwikkeling gekost om ervoor te zorgen dat de productie en kwaliteit op hun best zijn. De toewijding en volharding door vele vallen en opstaan ​​bij de fabrikant hebben uiteindelijk hun vruchten afgeworpen - je kunt deze weegschaal zelfs als een spiegel gebruiken! 

Details weegschaal

Deze weegschaal is geschikt voor de weging van producten die maximaal 100 gram wegen en kent een nauwkeurigheid van 0,01 gram.

Branches

De kleine weegstappen van deze precisie weegschaal maken hem geschikt voor het gebruik bij juweliers, laboranten en andere branches waarin de kwaliteitseisen hoog zijn.

10 jaar garantie

Het is werkelijk ongekend dat On Balance deze weegschaal op de markt zet met een garantieperiode van tien jaar. 

Twee versie Shine

Er zijn twee verschillende versies van deze On Balance Shine weegschaal:

  • verchroomd goud
  • verchroomd regenboog

Meer informatie

Meer informatie
SKU ob-sh-rb
Levertijd direct
Staat in onze weegschalenshop
Maximaal weeggewicht 100 gram
Model Zakweegschaal
Weegstappen 0,01

Reviews 1

Artikelen die hierop lijken

Verzendpartner:

Betaalopties: