Accessoires

Weegschuitjes klein

Weegschuitje (plastic bakje) klein model gemaakt van PS (kunststof). Wie zuinig is zijn of haar weegschaaltje, die gebruikt deze handige weegschuitjes.
€ 3,50
  • Koop er 10 voor € 3,30 per stuk en bespaar 6%
Op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Weegschuitjes (plastic bakjes), mini van PS

Weegschuitjes van PS: Precisie en gemak in één

Ontdek onze set van 10 praktische weegschuitjes, vervaardigd uit hoogwaardig PS (polystyreen) kunststof. Deze schuitjes zijn een essentiële aanvulling voor iedereen die waarde hecht aan het nauwkeurig en schoon houden van hun weegschaal. Ze zijn perfect voor zowel professioneel gebruik in laboratoria als voor persoonlijke toepassingen in de keuken of bij hobbyactiviteiten.

Veelzijdigheid voor vast en vloeibaar

Gemaakt van duurzaam, ongekleurd PS, zijn deze weegschuitjes ideaal voor het wegen van zowel vaste als vloeibare stoffen. Hun vermogen om temperaturen tot +90 °C te weerstaan, maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Deze eigenschap biedt gebruikers flexibiliteit en betrouwbaarheid in diverse omgevingen.

Ontworpen voor nauwkeurigheid

De weegschuitjes hebben een gestandaardiseerde lengte van 57 mm, een breedte van 41 mm en een diepte van 8 mm. Deze afmetingen maken ze ideaal voor het wegen van kleine tot middelgrote hoeveelheden materiaal. De platte bodem zorgt voor stabiliteit tijdens het wegen, terwijl de uitgiettuit helpt bij het nauwkeurig overbrengen van materialen zonder morsen of verspilling.

Praktisch en hygiënisch

Deze weegschuitjes zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en hygiëne. Ze zijn eenvoudig te hanteren en maken het wegen een stuk gemakkelijker. Door hun wegwerpdesign kun je na gebruik afscheid nemen van de zorgen over kruisbesmetting of het schoonmaken van ingewikkelde apparatuur.

Essentieel voor elke weegtaak

Of je nu in een laboratorium werkt, in de keuken of voor hobbydoeleinden precieze metingen nodig hebt, deze weegschuitjes van PS zijn een onmisbare tool. Ze bieden gebruikers een gemakkelijke, nauwkeurige en hygiënische manier om allerlei materialen te wegen.

Bestel vandaag nog

Deze weegschuitjes zijn de perfecte aanvulling voor elke situatie waarin nauwkeurig wegen vereist is.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 08890
Levertijd direct
Inhoud verpakking 10 stuks

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: