• Home
  • Zakweegschaal On Balance Proscale 250 x 0,1 gram

Akeneo import

Zakweegschaal On Balance Proscale 250 x 0,1 gram

Zakweegschaal On Balance Proscale 250 x 0,1 gram
€ 17,95
Niet op voorraad
  • PostNL Pakketpunt en avondbezorging
  • Snelle, discrete levering
  • Goedkoper dan de rest

Product details

Omschrijving

Zakweegschaal On Balance Proscale 250 x 0,1 gram, zilver

‘Basic’ zilvere digitale zakweegschaal van zeer duurzaam kunststof. Eenvoudig te bedienen maar wel met alle functionaliteiten die je van een zakweegschaal mag verwachten.

Een zakweegschaal is een klein, draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om objecten met een laag gewicht te wegen. De On Balance Proscale 250 is een specifiek model dat populair is vanwege zijn precisie, draagbaarheid en duurzaamheid.

Eigenschappen

Kenmerken van de On Balance Proscale 250 omvatten:

  1. Capaciteit en Precisie: Het heeft een maximale weegcapaciteit van 250 gram en een nauwkeurigheid van 0,1 gram. Dit betekent dat het zeer kleine variaties in gewicht kan detecteren, waardoor het nuttig is voor taken die een hoge mate van precisie vereisen.

  2. Compact en Draagbaar: Het heeft een klein, compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk in een zak of tas kan worden vervoerd.

  3. Display: Het heeft een digitaal display voor het gemakkelijk aflezen van metingen.

  4. Batterijvoeding: De meeste modellen werken op batterijen, wat bijdraagt aan hun draagbaarheid en gemak.

  5. Tarrafunctie: Dit stelt je in staat het gewicht van een container (zoals een kom of een bakje) van het totale gewicht af te trekken, zodat je alleen het gewicht van de inhoud weegt.

  6. Auto Shut-Off: Dit is een energiebesparende functie die het apparaat automatisch uitschakelt als het een bepaalde tijd niet wordt gebruikt.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van een zakweegschaal zoals de On Balance Proscale 250 is vrij eenvoudig. Je plaatst het object dat je wilt wegen op het weegplatform, en de weegschaal geeft het gewicht weer op het digitale display. Als je een container gebruikt om het object vast te houden, kun je de tarrafunctie gebruiken om het gewicht van de container te verwijderen, zodat je alleen het gewicht van de inhoud meet.

Kalibratie

Het is ook belangrijk om te weten hoe je je weegschaal kunt kalibreren. Kalibratie zorgt ervoor dat de weegschaal nauwkeurige metingen blijft geven. De meeste modellen hebben instructies voor kalibratie in de handleiding, dus het is een goed idee om die te raadplegen. Het kalibreren gebeurt meestal door een bekend gewicht op de weegschaal te plaatsen en de weegschaal vervolgens aan te passen totdat het juiste gewicht wordt weergegeven.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 4-516030
Bijzonderheden geen
Gebruikerslevel Iedereen
Ingrediënten n.v.t.
Inhoud verpakking zie omschrijving

Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Verzendpartner:

Betaalopties: